Online konyhabútor tervező

INGYENES!

A tájékoztató alján található gombra kattintva átirányítjuk egy ingyenes konyhabútor tervező ( külső ) oldalra, ahol gyorsan és egyszerűen összeállíthatja saját konyhájának előzetes tervét. Kiválaszthatja a megfelelő alső és felső elemeket, beállíthatja azok szélességét.

Sajnos magyar nyelvű menü nem áll rendelkezésre, de kiválaszthatja a 21 idegen nyelvből az Önhöz legközelebb állót ( angol, német, orosz, francia, stb. ) 


Fontos!

- Az elkészült konyhatervet mentse el e-mail címének megadásával ( .hu végződésű e-mail címmel nem mindig működik, de a gmail.com-os fiókokra minden esetben sikeres volt a mentés ); 

- e-mail címe megadását követően megjelenik egy link, melyen elérhető a mentett konyhaterv. Ezt a linket kell majd elküldenie számunkra az info@konyhasziget.eu e-mail címre, hogy ellenőrizzük az Ön által elkészített konyhatervet, ha szűkséges, megtegyük módosítási javaslatainkat. A tervező oldalon keresztül leadott konyhabútor ajánlatkérés nem hozzánk érkezik!

- Ha valamiért nem sikerülne a link másolása felesleges izgulnia, mert az ingyenes konyhatervező oldal elküldi belépési nevét és jelszavát az Ön által megadott e-mail címre, majd belépve fiókjába, megtalálja mentett terveit és azokat megnyitva és újra mentve ismét megjelenik a link;

- A megrendelés indítása előtt minden esetben ingyenes konzultációt és egyeztetést javaslunk kollégáinkkal, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket, tervezési hibákat! 

- Az így elkészült konyhaterv alapján 3D-s látványtervet is igényelhet az info@konyhasziget.eu  e-mail címen vagy + 36 20 504 71 11 telefonszámon.


Jó tervezést!